פיצת פפרוני חצופה, כשרה (ולא מתנצלת)

מה צריך?
.בצק פיצה
.רוטב עגבניות
. מוצרלה מגורדת (או גבינה טבעונית למי שמעדיף פפרוני אמיתי) 
.פרוסות פפרוני טבעוני (או פפרוני אמיתי למי שמעדיף עם גבינה טבעונית)
.צ'ילי יבש (למי שאוהב חריף)
.
איך מכינים?
1. מורחים שכבת רוטב, מפזרים מוצרלה בכיף.
2. מסדרים את פרוסות הפפרוני הטבעוני באדיקות, בלי קמצנות.
3. לפיזור עדין: צ'ילי יבש מעל – אם את אוהבת בעיטה.
4. לתנור חם עד שהכל משחים ומריח כמו פיצריה באיטליה.
.
פיצה לפעמים צריכה להיות קצת רעה. וזה מושלם.
.